Loopbaanadvies

Vier Kwartier begeleidt mensen in hun zoektocht naar werk. Dat kunnen individuele trajecten zijn maar ook groeps (outplacement/mobiliteit) trajecten voor bedrijven. Het zoeken naar werk kan ander werk zijn of je eigen werk maar altijd met het doel werk te vinden dat bij je past.

Maatwerk

Mensen zijn heel divers en dus is de aanpak van Vier Kwartier altijd maatwerk. Antoinette: ,,Gericht op jouw persoon en wensen. Daarbij kijk ik niet naar voor de hand liggende mogelijkheden maar vooral stimuleer ik je talenten te ontdekken en om verder te kijken dan dat je misschien gewend bent.'''

  • Loopbaanadvies
  • (Team)Coaching
  • Trainingen
  • CMI registercoach

Contact

T06 499 600 42
Einfo@vierkwartier.nl

Contactformulier

Antoine de Saint-Exupery: "Als je een schip wil bouwen, beveel de mensen dan niet om hout te verzamelen, verdeel het werk niet voor hen, geef geen orders. Nee, leer hen te verlangen naar de onmetelijke uitgestrektheid van de zee"

De zee als krachtige inspiratiebron
Antoinette Suidhoff

Vervolg loopbaanadvies

Vier kwartier heeft ook jarenlange ervaring op het gebied van re-integratie en outplacement.

Outplacement

Outplacement is het begeleiden vanwege (gedwongen) ontslag van een werknemer met als doel het vinden van een nieuwe passende baan. Outplacement is een proces waarbij mensen heel verschillend reageren. Heeft de één de tijd nodig voor het afscheid nemen, de ander heeft geen behoefte hierbij stil te staan en wil direct door. In een vrijblijvend intake gesprek kan zo een passend traject worden opgesteld.