Coaching | Vier Kwartier                                                      
  
  

Galileo Galilei: “ Je kunt een mens niets leren, je kan hem alleen leren het zelf te ontdekken in zichzelf ”

  
  

Coaching

Coaching is door de jaren heen zo’n algemeen en veelgebruikt begrip geworden, dat het behoorlijk lastig kan zijn om te vinden waarnaar jij nou precies op zoek bent. Laat ik daarom in het kort uitleggen wat coaching voor mij precies betekent. Ik vertrouw op de innerlijke kracht en wijsheid van elk individu. Elk van ons probeert op haar of zijn geheel eigen wijze een gelukkig leven te leiden. Alleen blijkt die geheel eigen wijze soms wat in de war door de omstandigheden die we op onze levensweg hebben aangetroffen of aantreffen, en gaan we vaak door op kracht daar waar de wijsheid vertroebeld is geraakt.

Ik zie coaching als een manier om samen te kijken hoe de wijsheid weer helder kan worden, en daarmee ook de verbinding tussen hoofd en hart weer tevoorschijn kan komen. Want vanuit die verbinding maken we als vanzelf de keuzes die passen bij ons welzijn en onze diepere verlangens. Met andere woorden, ik voeg niets toe aan wie jij ten diepste al bent, ik begeleid je alleen de sluiers weg te halen en jezelf (weer) te ontdekken. De doorwerking hiervan vindt vervolgens heel natuurlijk en vanzelfsprekend plaats op alle niveaus van je leven.

  
  
Vier Kwartier

Neem contact op met Antoinette Suidhoff

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend gesprek met Antoinette Suidhoff. Op de contactpagina vind je mijn contactgegevens. Contactpagina

  
  

© Vier Kwartier - Sitemap - Privacy & Cookies - Contact - #PRD

Coaching