Calimero Coaching | Vier Kwartier                                                      
  
  

Jon Kabat-Zinn: “ Je kunt de golven niet stoppen, maar je kunt wel leren surfen ”

  
  

Calimero Coaching

Hoe om te gaan met mensen in de werk/privé situatie waarbij je jezelf verliest

Soms krijgen we in ons leven te maken met situaties waarin we, in contact met bepaalde mensen, telkens onszelf helemaal kwijt lijken te raken. We zien en horen onszelf aanpassen, bijsturen, voelen ons wellicht gemanipuleerd of minderwaardig, of hebben het gevoel het bij die persoon nooit goed te kunnen doen. Uiteraard is het altijd zinnig om eerst te reflecteren op ons eigen gedrag en onze eigen (historische) bagage.

Maar in situaties zoals hierboven genoemd, kan het ook heel goed zo zijn dat je te maken hebt met iemand met een specifieke psychologische “problematiek” of persoonlijkheidsstoornis, al dan niet buiten hun eigen weten. Zonder ook maar enig oordeel te vellen over de persoon in kwestie, hij/zij heeft het er immers tegen wil en dank ook maar mee te stellen, is zelfzorg in dit geval wel van groot belang. Leren hoe jij je eigen grond onder je voeten kunt houden, dicht bij jezelf kunt blijven, grenzen kunt trekken en bepaalde situaties en gedrag gemakkelijker kunt herkennen en ermee om kunt gaan. Herken je je in één of meerdere van de bovenstaande situaties?

Vanuit mijn ervaring en deskundigheid begeleid ik je graag in dit proces van zelfzorg en eigenheid.

  
  
Vier Kwartier

Neem contact op met Antoinette Suidhoff

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend gesprek met Antoinette Suidhoff. Op de contactpagina vind je mijn contactgegevens. Contactpagina

  
  

© Vier Kwartier - Sitemap - Privacy & Cookies - Contact - #PRD

Calimero Coaching