Referenties | Vier Kwartier                                                      
  
  

Frans Hiddema: " Wie bergen wil beklimmen, kan zich niet op de vlakte houden. "

  
  

Referenties

Het ontvangen van opbouwende feedback vind ik van groot belang en waardeer ik ten zeerste. Leren en samenwerken hebben tenslotte altijd een wisselwerking met de zogenaamde “overkant”.  Hieronder een beknopt overzicht van reacties van cliënten en opdrachtgevers. Wellicht mag ik jouw feedback daar binnenkort aan toe voegen?!

 • Antoinette is ter zake zeer kundig en ook scherp daar waar nodig is!
  Bernice Andeweg directeur Friesland College

 • Door de gesprekken die ik met Antoinette had zijn de puzzelstukjes gevallen. Ik weet wat mijn kwaliteiten en valkuilen zijn en heb richting om nieuwe stappen te nemen. Fijne coach voor iedereen die door de bomen het bos niet meer ziet en een nieuwe blik nodig heeft
  Carlijn Rijksoverheid
 • Door het traject met Antoinette heb ik mijn gevoel weer terug, ik was mezelf kwijt. Ik denk nog vaak aan onze gesprekken terug omdat ze nog steeds helpen.
  Nettie UWV 

 • Na een aantal sessies heb ik antwoord gekregen op mijn vragen die voor mijn initieel niet zichtbaar waren. Zij luistert en observeert aandachtig en als gevolg daarvan hebben de gesprekken me meer en meer inzicht in de onderstroom gegeven. Onderstaande spreuk is van toepassing op haar:

  I’ve learned that people will forget what you did, but people will never forget how you made them feel
  Bernard Pierre Rijksoverheid

 • Antoinette is een zeer positief ingesteld persoon met heel veel ervaring. Ik heb bijzonder veel aan het traject gehad en kan haar als coach zeer aanbevelen als je jezelf verder wilt ontwikkelen
  Marcel, Kamer van Koophandel

 • Antoinette zorgt dat je dichter bij jezelf komt, zodat je steviger, met meer overtuiging en op de manier die bij je past je doelen kan bereiken.
  Toke, Provincie Groningen
 • Antoinette heeft me heel erg geholpen mijn zoektocht helder te krijgen. Ze gelooft heel erg dat je moet gaan doen wat je leuk vindt en waar je goed in bent. Daar moet je je op richten. Antoinette is zeer deskundig, ze is betrokken en energiek, ze stimuleert en motiveert en stuurt bij daar waar nodig.
  Charlotte, Jurist 

 • Antoinette is een coach met het hart op de juiste plek en oog voor detail. Via haar ben ik in contact gekomen met mijn nieuwe werkgever.
  Ronald, Credit management

 • Antoinette is duidelijk, betrokken en eerlijk. Wat ik heel prettig vond is dat zij op zoek gaat naar wat energie voor mij geeft in gesprekken
  Iris, Bedrijfsmaatschappelijk werker Overheid

 • Als ik aan Antoinette denk, denk ik aan oprechte betrokkenheid Ik heb haar leren kennen als iemand met veel warmte en een groot empathisch vermogen. Ze is een uitstekende verbinder.
  Fransis, Trainer/ veranderkundige

 • Antoinette is een authentieke coach waarbij verbinding centraal staat. Het verbinden met jezelf en wat er in je leeft en van daaruit verbinden met je omgeving. Ze heeft een enorme grote zak met kennis, ervaring, kwaliteiten en vaardigheden.
  Caroline, Organisator woestijnreizen

 • In co-training een training “wie heeft mijn kaas gepikt” gegeven aan een groep medewerkers.
  Antoinette is enthousiast, flexibel, realistisch en mensgericht. Zij weet echt het verschil te maken in levens van anderen. Ik heb veel van haar geleerd.
  Paul, Rijksoverheid

 • Antoinette heeft me enorm geholpen bij het formuleren van mijn kracht . Ze hielp me belangrijke knopen door te hakken en doelen te stellen. Door haar vertrouwen en betrokkenheid heb ik de moed gehad doelen na te jagen en te realiseren. Ik ben haar bijzonder dankbaar.
  Floortje, Projectleider NCW

 • Antoinette is een loopbaancoach met een enthousiaste en warme persoonlijkheid. Haar zienswijze, tips en energie maken haar een zeer goede loopbaancoach.
  Sophie, Beleidsadviseur 

 • Ik beveel Antoinette van harte aan bij complexe coachingstrajecten en het organiseren van nieuwe diensten/projecten. Als mens is zij begaan, betrokken en creatief en verbindt zij zich met hart en ziel aan de klus die voor haar ligt.
  Trijn van der Meulen, Directeur Empatec

 • Pentascope heeft Antoinette ingehuurd voor het begeleiden van een tiental consultants die wegens reorganisatie gedwongen waren te vertrekken. Door haar oprechte betrokkenheid, integriteit, doortastendheid en niet in de laatste plaats vakkennis is zij voor alle betrokkenen van grote steun geweest. Ik zou in de toekomst graag weer met haar samenwerken.
  Jeanette, Assistent Director 
   
 • Met Antoinette een training gegeven voor teamleiders/management bij een bank. Ze is een zeer goede trainer met uitermate goed gevoel voor wat individuen nodig hebben om te groeien. Zeer professionele trainer en fijn collega om mee samen te werken.
  Bernie, Eigenaar bureau slagvaardig organiseren

 • Antoinette is een warm mens met hart voor haar werk en oog voor haar werkomgeving.
  Arno, Psycholoog auteur boek burn-out “de manager als medicijn”
  
  
Vier Kwartier

Neem contact op met Antoinette Suidhoff

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend gesprek met Antoinette Suidhoff. Op de contactpagina vind je mijn contactgegevens. Contactpagina

  
  

© Vier Kwartier - Sitemap - Privacy & Cookies - Contact - #PRD

Referenties