Life coaching | Vier Kwartier                                                      
  
  

Bob Marley: “ Love the life you live. Live the life you love ”

  
  

Life coaching

In mijn coaching ”introductie” noemde ik het al: ik vertrouw op de innerlijke kracht en wijsheid van elk individu. En ik geloof in de inherente heelheid, liefde en compassie die in elk van ons aanwezig is. Welke omstandigheden in ons leven het zicht hierop, of het handelen hiernaar, ook maar vertroebeld hebben. Wanneer we rusten in onze oorspronkelijke aard, worden deze kwaliteiten niet alleen weer voelbaar, maar krijgen we ons ook bewust van hoe we onszelf gewoonlijk beperken. Wat onze historische aannames over onszelf en de wereld zijn, hoe ze ons dagelijks leven kleuren én wat er nodig is om ze los te laten.

Wanneer kies je voor life coaching?

  • Wanneer je je leven wilt leiden vanuit je diepste waarden, vanuit probleemloosheid en met oog voor schoonheid. En wanneer je beseft dat het streven naar meer bezit, meer ervaringen en vaardigheden uiteindelijk geen invulling geeft aan die wens.
  • Wanneer je zoektocht naar antwoorden op je levensvragen tot nu toe eerder tot meer vragen, angsten en/of stress hebben geleid, dan dat het je dichter bij je doel heeft gebracht.
  • Wanneer je zin hebt om het “oude vertrouwde” los te laten en de sprong in het diepe te wagen.

In mijn ervaring is life coaching veelal een diepgaand bewustwordingsproces, waarin alle aspecten van het leven aan bod (kunnen) komen. Dit vraagt tijd en moed, maar leidt uiteindelijk tot meer diepgang en plezier in je werk, je relaties en je alledaagse situaties. “Leef het leven dat je liefhebt”!

  
  
Vier Kwartier

Neem contact op met Antoinette Suidhoff

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend gesprek met Antoinette Suidhoff. Op de contactpagina vind je mijn contactgegevens. Contactpagina

  
  

© Vier Kwartier - Sitemap - Privacy & Cookies - Contact - #PRD

Life coaching