Loopbaancoaching | Vier Kwartier                                                      
  
  

Antoine de Saint-Exupery: " Als je een schip wil bouwen, beveel de mensen dan niet om hout te verzamelen, verdeel het werk niet voor hen, geef geen orders. Nee, leer hen te verlangen naar de onmetelijke uitgestrektheid van de zee "

  
  

Loopbaancoaching

Een stap zetten in je loopbaan is één en vaak de belangrijkste. Bij de vervolgstappen komt echter meer kijken en coaching blijkt daarbij een goed hulpmiddel te zijn.

Mensen zijn heel divers en dus is mijn aanpak altijd maatwerk, gericht op jouw persoon en wensen. Daarbij kijk ik niet naar voor de hand liggende mogelijkheden maar vooral stimuleer ik je je kwaliteiten en talenten te ontdekken en/of te gebruiken, en om verder te kijken dan dat je misschien gewend bent. Wat zijn je drijfveren? Wat heb je nodig om aan het eind van een werkdag met een glimlach naar huis te gaan? Waar ligt je focus? En wat houdt je wellicht nog tegen om de passende stappen te zetten?

Door stil te staan bij deze vraagstukken en de tijd en ruimte te nemen de antwoorden te doorvoelen tot ze echt kloppen voor jou, ontstaan de kracht en energie om te gaan voor wat jij echt belangrijk vindt. Omdat je ten diepste weet dat het de passende stap is op jouw weg van werkplezier en levensgeluk.

  
  
Vier Kwartier

Neem contact op met Antoinette Suidhoff

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend gesprek met Antoinette Suidhoff. Op de contactpagina vind je mijn contactgegevens. Contactpagina

  
  

© Vier Kwartier - Sitemap - Privacy & Cookies - Contact - #PRD

Loopbaancoaching