Balanscoaching | Vier Kwartier                                                      
  
  

“ Het gewicht van dingen is niet zo belangrijk. Het gaat ten diepste om de innerlijke balans ” 

  
  

Balanscoaching

Er zijn van die periodes in ons leven dat alles eigenlijk wel goed lijkt, van buitenaf gezien tenminste. Je hebt je zaken overwegend wel op orde, je baan en privéleven zitten niet in stormachtig weer, en tóch voel je je niet echt lekker. Alles kabbelt maar een beetje voort, of geeft je weinig energie. Je ziet de zin van dingen misschien niet meer helder, of ervaart stress zonder precies te weten waarom. Als je je in één of meer van deze situaties herkent, dan is balans coaching iets voor jou!

Ik help je om inzicht te krijgen in die knagende innerlijke stemmetjes, die dwingend vragen om een boost, om avontuur, of simpelweg om antwoorden waarom je je niet gewoon lekker voelt, als er eigenlijk niet zoveel te klagen is. Vanuit de inzichten kunnen we dan de vervolgstappen bekijken: wat heb jij nodig om weer gewoon lekker in je vel te zitten? Verbinding tussen hoofd, hart, lijf én je werk/leefsituatie zijn daarin de essentiële factoren.

  
  
Vier Kwartier

Neem contact op met Antoinette Suidhoff

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend gesprek met Antoinette Suidhoff. Op de contactpagina vind je mijn contactgegevens. Contactpagina

  
  

© Vier Kwartier - Sitemap - Privacy & Cookies - Contact - #PRD

Balanscoaching