Talentcoaching | Vier Kwartier                                                      
  
  

Marinela Reka: " Talent is als een bloem, je moet het alle zorg geven als je wilt dat ie mooi bloeit ”

  
  

Talentcoaching

Je hebt het vast wel eens ergens gehoord: “Iedereen is wel érgens goed in!”. Het klinkt zo simpel. Maar in de praktijk zijn we vaak zomaar in een baan gerold en hebben we nooit echt de tijd gehad of genomen om te onderzoeken of de functie die we vervullen ook echt overeenkomt met onze wensen en talenten.

Wat mij betreft gaat talent niet alleen over iets goed kunnen, maar ook over zingeving. Talent coaching gaat over het vinden van een balans tussen waar je goed in bent én waar je blij van wordt. Ik roep wel eens schertsend “ik kan heel goed afwassen, maar ik word er niet blij van!” Hoe mooi kan ons werkzame leven zijn als we met deze vorm van talent, zingeving en vaardigheid hand in hand, ons werkzame leven kunnen vormgeven? Via talent coaching begeleid ik je jouw talenten te ontdekken én verder te ontwikkelen. Welke thema’s daarbij aan bod komen is grotendeels aan jou, jij blijft aan het roer.

  
  
Vier Kwartier

Neem contact op met Antoinette Suidhoff

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend gesprek met Antoinette Suidhoff. Op de contactpagina vind je mijn contactgegevens. Contactpagina

  
  

© Vier Kwartier - Sitemap - Privacy & Cookies - Contact - #PRD

Talentcoaching