Visie | Vier Kwartier                                                      
  
  

" De zee als krachtige inspiratiebron "

  
  

Visie

Vier Kwartier bestaat sinds 2007. Mijn passie in het werk is verbinden en mensen (weer) in hun kracht zetten. Mijn brede ervaring heeft me inmiddels geleerd dat er altijd meer mogelijk is dan je denkt. Ik beschouw het als mijn specialiteit om mensen weer met plezier richting werk te krijgen, want waar een wil is, ontstaat een weg!

De zee is voor mij een steeds aanwezige inspiratiebron. Het herinnert me aan de inherente stromende aard van alles. De golven in de zee, hier synoniem voor de golven in ons leven, doen hun ding, maar worden nooit op zichzelf staande entiteiten. Ze vloeien altijd weer terug in de oneindige en alles omvattende basis: de zee. Die symboliek vind ik zowel diep ontroerend als zeer vertrouwenwekkend. We kunnen ontspannen in onze natuurlijke aard en ontdekken dat we altijd al “thuis” zijn.

Deze visie ligt ten grondslag aan de werkwijze van Vier Kwartier ten aanzien van de diverse coaching- en loopbaanvragen. Immers, wanneer mensen (weer) in hun natuurlijke kracht komen te staan draagt dat als vanzelfsprekend tegelijkertijd bij aan het welzijn van hun omgeving, waaronder de organisaties waarvoor zij werken.

Een aantal kenmerken in mijn werkwijze

  • Begeleiden vanuit een positieve insteek, denken in oplossingen en mogelijkheden en van daaruit verder.
  • Gezamenlijke blik gericht op je leven en je werk zo plezierig mogelijk inrichten.
  • Focus meer gericht op passie en welzijn (waar word je blij van?) dan alleen op vaardigheden (wat kún je?)

Maatwerk pas ik vanuit een grote variatie van opleidingen, afhankelijk van de vraag, heel praktisch toe dan wel vanuit een systemisch perspectief op een diepere laag.

  
  
Vier Kwartier

Neem contact op met Antoinette Suidhoff

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend gesprek met Antoinette Suidhoff. Op de contactpagina vind je mijn contactgegevens. Contactpagina

  
  

© Vier Kwartier - Sitemap - Privacy & Cookies - Contact - #PRD

Visie